Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@07:10:01 GMT

کوکو، کتلت و الویه

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۰۲۹۲۴

کوکو، کتلت و الویه

اله آخرتی در صفحه شخصی خود نوشت: مادرهای ما همیشه دوتا ساندویچ درکیف مدرسه مان می‌گذاشتند. یکی برای خودمان و یکی برای تقسیم کردن با دوستانمان به جای موبایل‌هایی که آن روزها نداشتیم، بردن ساندویچ کالباس به مدرسه ممنوع بود. بویش جوری میپیچید و آب از لب و لوچه هم کلاسی‌ها راه می‌انداخت که ممنوعیتش بهترین تصمیم‌ها به حساب می‌آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای نبردن خیار اما خودمان تصمیم گرفته بودیم. با اولین گاز بویش کلاس را بر می‌داشت و باز معدهای خالی را به اسید ترشح کردن وا می‌داشت.

ما اینطوری بزرگ شده‌ایم.

همین که خواستیم دست چپ و راستمان را از هم بشناسیم یادمان دادند کاری نکنیم یک نفر حسرت بخورد، چیزی نخوریم کسی دلش بخواهد و نداشته باشد.

دم به دقیقه وسط بازی صدایمان کردند و گفتند: بوش دراومد اینو بده همسایه‌ها! و تا خواستیم جوش بازی نیمه کاره‌مان را بزنیم به یادمان آوردند پیامبر خوبی‌ها می‌فرماید: مسلمان نیست کسی که سیر بخوابد و همسایه‌اش گرسنه باشد.

با سوادتر که شدیم از کراهت در ملا عام غذا خوردن گفتند و از استحباب تقسیم وعده غذایی با دیگران. با سیره امیرالمومنین آداب سفره یادمان دادند و با قال باقرها و قال صادق‌ها در جانمان نشاندند سیر خوردن حتی در مقابل چشمان دیگر مخلوقات خدا مثل یک سگ ولگرد هم قساوت قلب می‌آورد.

این ها رو به ما یاد داده‌اند. با این وجود امروز با پدیده‌ای به عنوان امتحان کننده غذا ( فود تستر) مواجهیم که بر ویرانه‌های تمام این آموزه‌ها می‌نشیند و با چنگ،‌نیش و تهوع‌آورترین شیوه‌های ممکن چیزی نوشخوار می‌کند که قرار است با تماشای آن توسط ما پول به جیب بزند. بی‌خیال شرایط اقتصادی، بی‌خیال این که بیننده‌هایش از کدام نقطه این آب و خاک به اینترنت وصل شده‌اند، پول نشستن بر سر این سفره‌های رنگارنگ را دارند و یا اصلا در یخچال خانه‌شان چیزی دندان‌گیر برای خوردن پیدا می‌شود؛ غذای یک لشگر گرسنه را مقابلشان می‌گذارند و به شنیع‌ترین شیوه‌ها به هر پرس ناخنکی می‌زنند و برای دو زار کردن ده شاهی که مقابلشان می‌اندازند نفسشان بالا نیامده جوری به به و چه چه می‌کنند که دل سنگ هم آب شود.

درباره چرایی شکل‌گیری این پدیده و از کجا سبز شدن این آدم‌ها در میانمان و این که یک انسان برای پول می‌تواند تا شکستن کدام مرزهای انسانیت پیش برود باید مفصل خواند و نوشت. من فقط این همه کلمه را به دنبال هم دریف کردم تا بگویم دنبال کنندگان این صفحات حواسشان هست به بهانه شناسایی بهترین رستوران‌ها شریک چه پدیده کثیفی شده‌اند؟

پ.ن: پرنده منقارش را پر از آب کرده بود تا بر جهنمی که ابراهیم در آن اسیر شده بود بریزد. پرسیدند: آبی که در منقار کوچکت می‌بری چه دردی دوا می‌کند؟ جواب داد: فقط می‌خواهم خداوند را به شهادت بگیرم من در این جنایت شریک نبوده‌ام.

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: غذا مدرسه آب پدیده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۲۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این پنج توصیه متخصصان راحت‌تر بخوابید

ایتنا - اگر همه اینها کار نکرد و تقلایتان برای خواب کافی و مفید یک ماه طول کشید، بهتر است به پزشک مراجعه کنید، به‌ویژه وقتی شب‌های بی‌خوابی در عملکرد شغلی یا بر خلق‌وخوتان تاثیر منفی دارد. 
افراد زیادی در سراسر جهان به ۷ تا ۸ ساعت خواب مفیدی که متخصصان توصیه می‌کنند دست نمی‌یابند. به گزارش‌ اسوشیتدپرس، مولی اتوود، استادیار روان‌پزشکی و علوم رفتاری دانشکده پزشکی جان هاپکینز، می‌گوید: نیازهای بدنتان را بشناسید و آن‌ها را اولویت‌بندی کنید نه اینکه خیال کنید در عملکرد روزانه‌تان فقط خواب است مشکل دارد.

متخصصان خواب می‌گویند به جای آنکه دنبال روش‌های عجیب و غریب بگردید این ترفندهای ساده را امتحان کنید.

زمان امن و آرامی را برای خودتان ایجاد کنید
استرس‌ ناشی از کار اجتناب‌ناپذیر است و دوری گزیدن از آن دشوار. سعی کنید بین پایان روز کاری و رفتن به رختخواب «زمان امن و آرامی» را ایجاد کنید. متخصصان می‌گویند که مسائل کاری و وظایف روزانه را یک ساعت قبل از خواب کنار بگذارید. از چک کردن ایمیل‌ها، پرداخت قبض‌ها، انجام کارهای خانه و گشت‌وگذار بی‌وقفه در شبکه‌های اجتماعی بپرهیزید و به جای این کارها با خواندن کتاب آرامش بگیرید، خودتان را با بازی سرگرم کنید یا وقتتان را با عزیزانتان سپری کنید.

حواستان به غذا خوردن باشد
خوردن وعده غذایی سنگین پیش از رفتن به رختخواب خواب را مختل می‌کند. بنابراین غذایتان را اول شب میل کنید.

آتوود می‌گوید، تاثیر خوردن غذای سنگین مثل این است که درست قبل از خواب، وقتی قرار است همه چیز رو به خاموشی و آرامش برود، به بدنتان کار مهمی واگذار کنید تا انجام دهد.  

اما خیلی گرسنه هم به رختخواب نروید. میان‌وعده‌های حاوی پروتئین یا چربی‌های سالم مانند پنیر، بادام یا کره بادام زمینی با نان غلات کامل را امتحان کنید.

از کافئین و الکل اجتناب کنید
نوشیدن مشروب یا قهوه اسپرسو بعد از شام شاید آرامتان کند اما شب طولانی را به‌دنبال خواهد داشت. با وجود آنکه الکل در ابتدا ممکن است کمک ‌کند بهتر به خواب بروید، اما چرخه خوابتان را برهم می‌زند و کیفیت خواب را کاهش می‌دهد، همچنین احتمال بیدار شدن در نیمه‌های شب را افزایش می‌دهد.

استفاده از فناوری را محدود کنید
نور گوشی همراه و صفحه کامپیوتر با سرکوب هورمون ملاتونین، که به خواب کمک می‌کند،‌ ضرب‌آهنگ شبانه‌روزی یا ساعت زیستی بدن را برهم می‌زند. کارشناسان می‌گویند برای توقف جست‌وجوی صفحات اجتماعی در گوشی‌ همراه به خودانضباطی نیاز دارید.  

با پزشک مشورت کنید
اگر همه اینها کار نکرد و تقلایتان برای خواب کافی و مفید یک ماه طول کشید، بهتر است به پزشک مراجعه کنید، به‌ویژه وقتی شب‌های بی‌خوابی در عملکرد شغلی یا بر خلق‌وخوتان تاثیر منفی دارد. 

دیگر خبرها

  • ۲۳ یادمان و حرم شهید گمنام در سطح دانشگاه‌های استان کرمان وجود دارد
  • با این پنج توصیه متخصصان راحت‌تر بخوابید
  • یادمان شهدای کارگر در خطه کویر
  • یادمان دهمین سالروز کوچ قلندر موسیقی ایران در گرگان برگزار شد
  • چرا برخی مادران باردار مُهر می‌خورند؟
  • دیوارنگاره تمثال شهدای دانشکدگان فنی دانشگاه تهران رونمایی شد
  • کدام فلفل‌ها از همه تندتر هستند؟
  • ۶ اشتباه رایج بعد از غذا خوردن
  • 6 اشتباه رایج بعد از غذا خوردن
  • یادمان غلامحسین بنان در فرهنگسرای ارسباران